Servizo de Extensión Universitaria
TURISMO BASEADO NA CULTURA DA PRODUCIÓN TRADICIONAL DO VIÑO, DA CERVEXA E DA SIDRA. EXPERIENCIAS ÚNICAS EN LUGARES SINGULARES - 2017/556
Tempada: 2016-2017
Campus: OURENSE

Bloque: FORMACIÓN
Tipo: Cursos de extensión

Instalacións onde se imparte:
DURACIÓN DA ACTIVIDADE
Data de inicio Data de fin
25/09/2017 27/09/2017
Nome Usuarios Abonos Importe
Curso Extensión 2017/556 comunidade universitaria ALUMNADO,PAS,PDI 32,50 €
Curso Extensión 2017/556 público en xeral 50,00 €
UNICO:  
- Horarios:
Luns 25 de setembro: de 9:00 a 21:30
Martes 26 de setembro: de 9:00 a 21:00
Mércores 27 de setembro: de 9:00 a 21:00
- Lugar: Aula de formación - Casa do Concello
- Máx. Inscricións 50   Mín. Inscricións 25
- Horas ECTS 31,00  
INFORMACIÓN ACTIVIDADE
Dar a coñecer ao alumnado o concepto de turismo experiencial.
Incluír o turismo experiencial dentro da xestión turística.
Presentar e comprender o enoturismo como experiencia turística.
Aprender a presentar, tanto a sidra como a cervexa como productos experienciais turísticos
para o cliente.
Percibir o viño, cervexa e sidra como un recurso da zona con potencial turístico, atractivo para a
creación de paquetes turísticos.
Concibir o viño, cervexa e sidra como un modo de fidelización de consumidores a través das
emocións.
Coñecer in situ unha fábrica de cervexa artesanal, o seu funcionamento e comercialización.
Coñecer en situ unha sidrería ecolóxica, o seu funcionamento, plantacións e modos de
comercialización e comunicación.

Servizo de Extensión Universitaria da Universidade de Vigo
Vigo extension@uvigo.es 986 813 626 | Ourense asc-ou@uvigo.es 988 387 102 | Pontevedra asc-po@uvigo.es 986 801 949
Termos, condicións de uso e política de privacidadeAviso Legal